Topp-5 smarta el-uppfinningar

Det finns en mängs smarta makapärer man knappt visste fanns! Vi har listat våra favoriten när det kommer till uppfinningar som på något sätt är kopplade till elektricitet. Kanske hittar du en och annan revolutionerande räddare i nöden?

Tofflor med ficklampor

Jag tror vi alla kan relatera till frustrationen som uppstår när man ska tassa upp på natten, men famlar i mörkret och i värsta fall riskerar att bli mörkrädda.Visste du att det finns tofflor med inbyggda ficklampor? Oerhört praktiskt och inte minst mysigt! Surfingbird heter tofflorna som räddar dig sena nätter.

Greppvänlig Stickkontakt

Wired heter stickkontakten som är oerhört snygg och dessutom praktisk. Kontakten fungerar precis som en vanlig kontakt och passar till alla vanliga uttag. Det fina i kråksången är att denna typ av kontakt både är greppvänlig, snygg och praktisk.

Självlysande USB-minne med lösenordsskydd

Ett USB-minne med lösenordsskydd är högt användbart för dig som vill skydda den information som finns på stickan. Kanske finns känslig företagsinformation där? Inga problem! Med detta USB är det bara du som kommer åt innehållet, tack vare det lösenordsskydd som finns med. Detta har också blivit omåttligt populärt bland DJs som ofta befinner sig i mörka miljöer – med stickans självlysande layout är den superenkelt att hitta! Denna typ av USB-minne kan du hitta online på ex. Amazon.

Telefonladdare som drivs av solkraft

Detta har visserligen inte något med el att göra, tvärtom! Men vi kan inte låta bli att tycka att denna telefonladdare som drivs av solkraft är rent ut sagt genialisk. Fäst laddaren på den solvarma bilrutan och se procenten på din telefon ticka upp!

Eluttag med inbyggd skarvsladd

Inget mer trassel! Genom att använda elluttag med en redan inbyggd skarvsladd, slipper du sladdhärvorna som annars lätt blir ett vanligt inslag i vardagen.