Hej och välkommen till Eletechnician-repairing-circuitsktrikerlistan! Den här sidan är till för dig som behöver goda råd och tips vad gäller allt som har med elektronik att göra. Kanske funderar du på att anlita en elektriker för att göra ett större arbete, eller är det så att du vill lära dig mer om olika miljömärkningar för att göra ditt hem mer energisnålt. Kanske vill du bara veta lite mer om den smarta elektroniken som blir allt mer populär?

Det finns numera en mängd smarta elektroniklösningar på marknaden som låter dig styra snart sagt allt i ditt hem från mobiltelefonen. Inte nog med att du kan styra basal hemelektronik som belysning och vitvaror, nuförtiden kan du till och med få varningar på mobilen om det är så att ditt hem drabbats av skadedjur.

Den tekniska utvecklingen har också gått framåt vad gäller olika typer av elektriska leksaker. Robotar är visserligen ganska kostsamma fortfarande men utvecklingen går framåt. De är förvisso fortfarande mest aktuella som leksaker för små och stora barn men blir alltmer avancerade. Många av dem har program som tillåter dem att lära in olika typer av sysslor självmant.

Förhoppningsvis hittar du inspiration eller information som för dig framåt i vilken typ av projekt du än tänkt dig att ägna dig åt. Glöm inte bort att elektricitet kan vara farligt också. Kontakta alltid en elektriker om det är så att du känner dig tveksam. Bättre att det kostar en liten slant än att du ska riskera att skada dig. Väl mött!